• Forsiden
  • Vegetarisk orkester for barna
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 2. mai 2019
Tur

Vegetarisk orkester for barna

Diverse grønnsaker
Foto: Magda Ehlers / Pixels
Avsluttet
  • Søndag 16. juni 2019

  • Frognerparken

  • Gratis

Foto: Magda Ehlers / Pixels
Ta med barna til forestilling og workshop i Frognerparken.

Alle barn mellom to og tolv år inviteres til en spennende interaktiv forestilling inspirert av naturens endring via årstidene. Forestillingen utforsker tema som omsorg for miljøet og respekt for andre kulturer. Et interaktivt spill som fremmer budskapet om gjenvinning og redusering av globale utslipp. Du vil også bli kjent med Zero Waste-ideen og motta praktiske, hendige brosjyrer med viktige regler for et bærekraftig liv du kan følge selv.

Etter forestillingen inviteres dere til å bli med på workshopen "Vegetarisk orkester". Sommeren er tiden for høsting. Overfloden av ferske råvarer er et påskudd for å lære barn om vekst og vegetasjon. Hvordan frukt og grønnsaker kan være ikke bare mat, men også moro. Barna vil bygge instrumenter fra grønnsaker som paprika, agurker, auberginer, kål og mye mer. Dere vil også spille et musikkstykke sammen. Etter workshopen er dere invitert til en piknik.

Gjennom hele arrangement kan dere utforske en seansesti. Barn helt ned i to-års alderen kan oppleve en sti som er rik på stimulanser: forskjellige teksturer, former, farger og naturlige elementer. Stien vil bli konstruert på en måte som lar dem oppdage hvordan ulike elementer føles under hender og føtter.

Arrangementet er en del av prosjektet Årstider for økologi, for barn mellom to og tolv år. Prosjektet inkluderer fire workshops og interaktive forestillinger inspirert av endringer i årets sesonger.

Arrangører

International Art Scene

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider