• Forsiden
  • Spirende Løkka miljøfestival
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 20. august 2019
Festival

Spirende Løkka miljøfestival

Foto: Dansens hus
Avsluttet
  • Lørdag 31. august 2019
    Kl. 12:00 - 19:00

  • Vulkan

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Dansens hus
Velkommen til miljøfestival med aktiviteter for hele familien, og danseforestilling.

Ta med deg store og små og bli med på en dag med miljø i fokus. Det blir aktiviteter som ansiktsmaling, gjenrukskunst, leker for barna og foredrag og samtaler på scenen for de voksne.


Program:


Kl. 12.00 Transporteringsdans med Martin Slaatto:
Dansekunstner og Dansens Dager-ambassadør Martin Slaatto tar dere med på en forfriskende runde rundt Dansens Hus. Transporteringsdans fremmer bevegelsesgleden og henter opp de utallige mulighetene til dans som vi får i løpet av dagen. Alle er hjertelige velkomne til å være med og du trenger ikke danseerfaring for å delta!

Passer best for barn fra 3 år og oppover, men yngre barn kan ha glede av å være med også, da anbefales bæresele eller annet bæretøy.

Kl. 13.00 Oppdag nærområdet med botaniker Anders Often: Bli med på en tur i området rundt Dansens Hus. Anders vil fortelle om hva som vokser og gror, og fortelle deg hvordan du kan sanke egne frø.

Frozen Songs: Kl. 17 viser vi forestillingen Frozen songs med Zero visibility corp., inspirert av frøbanken på Svalbard.


Seminar 12:00-15:00

12.00 –13.15. Del 1: Byen og klimaet: Bør vi se byutvikling, klimakrise og kunst i en sammenheng? Velkommen til fire miniforedrag rundt byutvikling i et klimaperspektiv ved gartneren, politikeren, byforskeren og kunstneren.

13.30 – 15.00. Del 2: Klimaet og kunsten: Ungdommene streiker for klima, men hvor blir det av kunstnerne? Vi har invitert menneskene bak tre ulike kunstprosjekter til å snakke om sine prosjekter - med ønske om å dytte oss i riktig retning. Vi avslutter med en panelsamtale med alle bidragsyterne. Hvilket ansvar har kunstnerne, politikerne – og ikke minst hver og en av oss for en bærekraftig samfunnsutvikling?

Seminaret ledes og modereres av Inger Buresund, kunstnerisk leder i Ibsen International.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Dansens hus

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider