• Forsiden
  • Barneforestilling om miljøvern
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 2. mai 2019
Workshop

Barneforestilling om miljøvern

Diverse grønnsaker
Foto: Magda Ehlers / Pixels
Avsluttet
  • Søndag 18. august 2019

  • Sagene

  • Gratis

Foto: Magda Ehlers / Pixels
Bli med på grønne ablegøyer med teater, ansiktsmaling, hobbyverksted og sansesti.

Forestillingen Vær Jordens venner vil utforske de viktige temaene som omsorg for miljøet og respekt for andre kulturer. Etter forestillingen inviteres alle barn til å bli med på workshopen "Vegetarisk orkester". Sommeren er tiden for høsting. Overfloden av ferske råvarer er et påskudd for å lære barn om vekst og vegetasjon. Barna vil bygge instrumenter fra grønnsaker som paprika, agurker, auberginer, kål og mye mer. Dere vil også spille et musikkstykke sammen. Etter workshopen er dere invitert til en piknik.

Dere vil også bli kjent med Zero Waste-ideen og motta praktiske hendige brosjyrer med viktige regler for et bærekraftig liv dere kan følge selv.

Gjennom hele arrangement kan dere utforske en sansesti. Barn helt ned i to-års alderen kan oppleve en sti som er rik på stimulanser: forskjellige teksturer, former, farger og naturlige elementer. Stien vil bli konstruert på en måte som lar dem oppdage hvordan ulike elementer føles under hender og føtter.

Arrangementet er en del av prosjektet Årstider for økologi, for barn mellom to og tolv år. Prosjektet inkluderer fire workshops og interaktive forestillinger inspirert av endringer i årets sesonger.

Arrangører

International Art Scene

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider