• Forsiden
  • Programlansering: Oslo arkitekturtriennale
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 15. mai 2019
Seminar

Programlansering: Oslo arkitekturtriennale

Foto: Oslo arkitekturtriennale
Avsluttet
  • Onsdag 22. mai 2019
    Kl. 18:00 - 19:00

  • SALT, Langkaia 1

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Oslo arkitekturtriennale
Årets kuratorteam presenterer hovedprogrammet for Oslo arkitekturtriennale 2019 og by på smakebiter fra den kommende festivalen.

Se for deg en verden hvor livskvalitet og miljø settes foran økonomisk vekst. Hvordan former og bygger vi byene våre i en slik verden? Og hvordan kommer vi oss dit?

Oslo arkitekturtriennale 2019 skal utforske alternativer til dagens byutvikling basert på andre grunnlag enn økonomisk vekst. Publikum inviteres til å være med og utforske årets tema gjennom utstillinger, teater og performance, konferanser, debatter, samtaler, workshops, utflukter med mer.

Oslo arkitekturtriennale 2019 finner sted i Oslo fra 26. september til 24. november.

Programlanseringen er en del av Urban Future Global Conference og Oslo europeisk miljøhovedstad 2019, og er organisert i samarbeid med FutureBuilt, Arena Oslo og Oslo Business Region. Arrangementet dokumenteres med foto/video.

Har du bærenett til overs?

Til årets arkitekturfestival ønsker vi å gjenbruke bærenett i stedet for å produsere nye. Har du bærenett til overs som kan få ny eier og nytt design under Oslo arkitekturtriennale? Doner bærenettene dine til triennalen under programlanseringen på SALT, og vær velkommen tilbake på redesign-verksted under festivalåpningen 26.-29. september.

NB. Begrenset antall plasser. Første til mølla-prinsippet gjelder.

Arrangører

Oslo arkitekturtriennale

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider