• Forsiden
  • Stiklingbyttemarked på Grønland
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 7. februar 2019
Marked

Stiklingbyttemarked på Grønland

Bilde av publikum på plantebyttemarked
Foto: Kate Milosavljevic
Avsluttet
  • Onsdag 13. mars 2019
    Kl. 18:00 - 19:00

  • Greenhouse Oslo

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Kate Milosavljevic
Når Nabolagshager inviterer til plantebyttemarked bytter tusenvis av planter eiere på en kort og heftig time. Denne måneden er det fokus på stueplanter, stiklinger og avleggere.

Byttemarkedene, som arrangeres i samarbeid med Tropisk design, er en arena hvor alle kan delta uavhengig av bakgrunn, inntekt og grad av grønne fingre. Det er en attraktiv grønn møteplass med planteprat mellom kjente og ukjente.

Plantebyttemarked med Nabolagshager er grønn økonomi i praksis. Deltakerne deler av eget overskudd og får ta del i det andre har til overs.

Prinsippet bak byttemarkedene er enkelt: Du får med deg like mye som du selv hadde med deg. Kommer du med fem stiklinger, får du fem stiklinger med deg når du går. For hver stikling, får man et lodd, som fungerer som valuta. Når man finner noe man har lyst på av det andre folk har bragt med seg, "kjøpes" dette med loddet.

Alle som deltar på byttemarkedet får en miniguide i hvordan ta vare på stiklingene, og eksperter fra Tropisk design står klare til å gi tips til akkurat din plante.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Nabolagshager - Tropisk design - Bruket

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider