• Forsiden
  • Pådrivfrokost: Biomangfold i Hovinbyen – et biolaboratorium for Oslo?
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 17. juni 2019
Seminar

Pådrivfrokost: Biomangfold i Hovinbyen – et biolaboratorium for Oslo?

Liten gutt ser ned på en bekk med flyvende fugler i lufta foran en leilighetsblokk.
Foto: Clare Keogh/Europakommisjonen
Avsluttet
Foto: Clare Keogh/Europakommisjonen
Bli med på å diskutere hvordan biomangfoldet i Hovinbyen kan styrkes i praksis.

Praktisk arbeid med biomangfold krever nyskapende samspill med ulike typer aktører og ressurspersoner. Hva er de store utfordringene når det gjelder biomangfold og hva betyr dette konkret i Oslo?

Hvordan kan styrket biologisk mangfold skape mer motstandsdyktig og livskraftig natur og skape verdier for innbyggerne, næringslivet og for Oslo kommune? Kan Hovinbyen bli et levende laboratorium for biologisk mangfold som inspirasjon for hele Oslo og for byområder andre steder i verden?

Pådriv inviterer til frokostsamtale for å utforske nye muligheter. Du møter spennende representanter fra Tekna, Sabima, Bymiljøetaten, OBOS Ulven, Fra Pådrivs Østre Aker kirke-prosjekt, Gravferdsetaten og fra Pådriv m.fl. Vi håper på enda flere stemmer inn i samtalen så bli med!

Om Pådriv

Pådriv er et initiativ for grønn byutvikling i praksis i Hovinbyen og har i dag 40 virksomheter fra alle samfunnssektorer som partnere.

Pådriv engasjerer seg bare i konkrete tiltak som søkes gjennomført i praksis og arrangerer jevnlige frokostmøter for å sette fokus på viktige temaer for grønn byutvikling i Hovinbyen.

Les mer om Pådrivprosjektet på Pådrivs nettsider.

Arrangører

Tekna - Pådriv

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider