• Forsiden
  • Overskuddsbord - et festmåltid for miljøhovedstadsåret
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Middag

Overskuddsbord - et festmåltid for miljøhovedstadsåret

Foto:
Avsluttet
  • Lørdag 12. januar 2019
    Kl. 13:00

  • Deichman hovedbiblioteket

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto:
Velkommen til et festmåltid på Hovedbiblioteket kun laget av donert overskuddsmat.

Måltidet lages av Magnus Morveto, kokk og grunnlegger av Food Evolution, sammen med JobbUNG Løkka-teamet. Du får også møte forfatter Thomas Horne, som holder et foredrag om temaet basert på sine praktiske erfaringer og boka Kunsten å ikke kaste mat.

Program:
13.00-14.30 – Matsamvittighetsverksted
14.30-16.30 – Velkommen til bords
15.00-16.30 – Foredrag med Thomas Horne: Kunsten å ikke kaste mat

Om Thomas Horne:
Thomas Horne er forfatteren bak boka Kunsten å ikke kaste mat. Dette er en systematisk gjennomgang av hvordan du som forbruker kan bidra til å redusere verdens matkasting, ved å starte med deg selv. Thomas er en annerledes matformidler. Smak og nytelse står i sentrum, men alltid i balanse med godt håndverk, rettferdighet og bærekraft.

Overskuddsbordet og foredraget er gratis og åpent for alle.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Deichman Hovedbiblioteket - Klimafestivalen § 112 - Bydel Grünerløkka - Rema1000 Fredensborg - ByKuben

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider