Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 27. november 2019
Åpen dag

OsloByliv på Grønland

Grafisk illustrasjon som viser en vinterkledd jente og gutt som ser på trær med julepynt.
Foto: Bilfritt byliv
Avsluttet
  • Lørdag 14. desember 2019
    Kl. 11:00 - 18:00

  • Olafiagangen

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Bilfritt byliv
Store og små inviteres til en dag fylt med yrende byliv og varierte aktiviteter på Grønland, i Olafiagangen under Nylandsbrua.

Plassen fylles med deilig livemusikk fra lokale artister, god mat fra lokale spisesteder og morsomme aktiviteter for alle aldre. Du kan delta på gratis plantelotteri, lage din helt egen julekrans eller oppleve spennende historiefortelling for barn og unge i den varme lavvoen. Lokale aktører står for moroa. Vi har noe for alle aldre.

Ta på deg dine flotteste vinterklær, og bli med på en dag der vi fyller plassen under Nylandsbrua med lek, moro og varme opplevelser. Mer informasjon om aktiviteter og program kommer på oslobyliv.no og i arrangementet på Facebook.

Under OsloByliv viser vi frem nye byrom i sentrum der bylivet gis mer plass enn privatbilen, og hvor lokale aktører går sammen for å skape økt byliv. Enkeltgater og byrom stenges for personbiler for én dag, og fylles med folk og aktiviteter. Nye muligheter åpner seg opp når bylivet får mer plass i byrommet, og vi håper så mange som mulig blir med på å utforske mulighetene med oss.

Velkommen til OsloByliv på Grønland.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Bilfritt Byliv Oslo Kommune

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider