• Forsiden
  • Omvisning i Geitmyra skolehage
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 12. august 2019
Omvisning

Omvisning i Geitmyra skolehage

Bilde av ulike grønnsaker
Foto: Håkon Sparre, NMBU
Avsluttet
  • Lørdag 17. august 2019
    Kl. 12:00 - 14:00

  • Geitmyra skolehage, Kierschows gate 9

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Håkon Sparre, NMBU
Bli med når Oslo kommunale skolehager og NMBU tilbyr omvisning og faglig foredrag i Oslos fineste skolehage!

Tore Faller, leder for Oslos kommunale skolehager, vil stå for omvisningen, mens universitetslektor Linda Jolly fra NMBU vil bidra med et faglig innlegg som utdyper betydningen av skolehage. Janne Frich Aschjem som driver skolehage på Son skole vil være tilstede og dele sine erfaringer og være tilgjengelig for spørsmål.

Skolehagen på Geitmyra utgjør i dag en del av den nasjonale satsingen på Den naturlige skolesekken, og medvirker til økt bevissthet om bærekraftig utvikling og økt miljøengasjement hos elever og lærere i grunnskolen.

Skolehagen gir også økt kunnskap om helse og livsstil, natur- og miljøvern både i et etisk, samfunnsmessig og naturvitenskaplig perspektiv. I tillegg vil skolehagen by på alternative former for uteaktiviteter og derfor være et viktig tilskudd til tradisjonelle kroppsøvingsaktiviteter - spesielt for elever som faller utenfor organiserte idretter eller som trenger noe annet enn kroppsøving for å øke sitt fysiske aktivitetsnivå.

Ta gjerne kollektivtransport til arrangementet. Det går en rekke busser forbi bl.a. nr. 20, 37 og 54. Sjekk ruter.no for den beste ruten for deg.

Les mer om arrangementet på NMBUs nettsider.


Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

NMBU - Oslo kommmunale skolehager

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider