Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 11. september 2019
Åpen dag

Grønn bydelsdag i Nydalen

Akerselva i Nydalen med bygninger i bakgrunnen
Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Avsluttet
  • Lørdag 14. september 2019
    Kl. 12:00 - 23:00

  • Nydalen

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Nydalen har gått fra et lukket industriområde til en levende bydel. Avantor, Bydel Nordre Aker og BI inviterer til åpen dag med foredrag og bydelsvandring langs Akerselva.

Avantor, Handelshøyskolen BI og Nordre Aker Bydel ønsker med denne dagen å sette miljø og bærekraft på agendaen gjennom en hel dag med aktiviteter i Nydalen. Dagen deles inn i 3 deler:

  • Åpent hus i Nydalen med fokus på byutvikling kl 12:00-18:00
  • Familiedag på Gullhaug torg med aktivitetsstasjoner for store og små, og mye god underholdning fra scenen kl 12:00-18:00
  • Gratiskonsert med Emir og Kakkmaddafakka på Gullhaug torg kl 20:00-23:00

Avantor inviterer til åpen dag med foredrag og bydelsvandring langs Akerselva. Mellom kl 12:00 kl 18:00 kan alle som er interessert i Nydalens fremtid komme innom Nydalsveien 28 og se hva eiendomsutviklerne i Nydalen planlegger for området fremover. I tillegg til Avantor, så vil OBOS, Veidekke, Norwegian Property, Selvaag og Storebrand Eiendom være til stede i messehallen. For de som også ønsker litt faglig påfyll, så vil det være dyktige foredragsholdere som tar for seg temaet byutvikling og bærekraft.

Kom og hør hva Avantor har lagt vekt på og hva som har vært suksessfaktorene. Bli med på en vandring og se det med egne øyne.

Gullhaug torg blir stengt for biltrafikk hele dagen.

Arrangementet finnes også på Avantors nettsider

Arrangører

Avantor - Bydel Nordre Aker - BI

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider