Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 6. juni 2019
Konferanse

Nor-Shipping 2019

Stor banner med navnet på konferansen
Foto: Ilja C. Hendel / Nor-Shipping
Avsluttet
  • 4.-7. juni 2019

  • Norges Varemesse

  • Se arrangørens nettside

Foto: Ilja C. Hendel / Nor-Shipping
Nor-Shipping er verdens største møteplass for havromsnæringen. Konferansen samler 40 000 delegater fra over 75 land i fire dager, i Oslo og på Lillestrøm.

Nor-Shipping er en arena for maritim kompetanse, digitalisering og verdifulle nettverk. Som det største enkeltarrangementet i regionen, legger Nor-Shipping vekt på å være et klimanøytralt arrangement, der Oslo er arena for en rekke aktiviteter gjennom uken.

Få med deg åpningen på Rådhuset og Nor-Shipping Festival Street på Tjuvholmen, samt et spenn av faglige og sosiale møteplasser organisert av maritim næring.

Nor-Shipping har et sterkt fokus på FNs bærekraftsmål og maritim nærings sentrale rolle i å bidra til realisering av disse målene. Et viktig ledd i dette er «Ocean X Live» i Oslo, som inviterer unge til å bli med i jakten på fremtidens løsninger, samt satsningen «Blue Economy» i Hall A på Norges Varemesse. Der løfter Nor-Shipping frem Norges bidrag til en grønnere og mer bærekraftig maritim næring.

Konferansen avsluttes med en spektakulær dåp av Viking sitt cruiseskip Jupiter på Rådhusplassen, hvor hele Oslos befolkning er invitert.

Informasjon om Nor-Shipping 2019 finnes også på Nor-Shipping sine nettsider.

Arrangører

Nor-Shipping

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider