• Forsiden
  • Næringslivets Nettverksdag 2019 - Bærekraft og Samfunnsansvar
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Konferanse

Næringslivets Nettverksdag 2019 - Bærekraft og Samfunnsansvar

Mann i dress i en park
Foto: OBR/Monocle - Thomas Eckstrøm
Avsluttet
Foto: OBR/Monocle - Thomas Eckstrøm
Velkommen til konferanse om hvordan bærekraft og samfunnsansvar gir næringslivet konkurransefortrinn. Hvordan kan små og mellomstore bedrifter implementere FN's Bærekraftsmål?

Velkommen til heldagskonferanse!

Vi får høre og bli inspirert av hvordan næringslivet, store og små bedrifter, kan implementere bærekraft i egen bedrift og hvilke "drivere" vi har i samfunnet i retning av at bærekraft er en naturlig del for økt verdiskapning og konkurransekraft. Det blir også fokus på kompetanse og sosialt ansvar gjennom å få flere innvandrere inn i relevante jobber.

Etter en åpning og innledning for inspirasjon fortsetter konferansen med de to temaene etterfulgt av en paneldebatt med politikere og næringslivsledere. Her skal diskuteres viktige aktiviteter som næringslivet og det offentlige kan gjøre sammen. Deltakerne på konferansen får også stille spørsmål og delta i diskusjonen.

Konferansen fokuserer på driverne innen de to temaene, men skal hovedsakelig gi svar på praktiske spørsmål om hvordan store og små bedrifter, i samarbeid med det offentlige, kan implementere bærekraftige praksiser.

Konferansen passer for alle bedrifter og for det offentlige som er nysgjerrige på hvordan bærekraft og integrering i næringslivet gir økte konkurransefordeler. Lær om sirkulærøkonomi, sertifisering, grønn teknologi, mangfoldledelse og mentorordninger og møte andre i næringslivet som er opptatt av disse temaene.

Les mer på arrangørens nettside.

Arrangører

Asker Næringsråd

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider