• Forsiden
  • Gi-bort marked for brukt vintersportsutstyr
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 25. november 2019
Marked

Gi-bort marked for brukt vintersportsutstyr

Gate med mennesker som ser på ski og annet sportsutstyr
Foto: Renovasjonsetaten
Avsluttet
  • Tirsdag 26. november 2019
    Kl. 17:00 - 18:00

  • ByKuben

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Renovasjonsetaten
Velkommen til marked for brukt vintersportsutstyr.

Trenger du et par langrennsski, slalåmski eller kanskje et par skøyter til vinteren? Vi har samlet sammen brukt vintersportsutstyr for store og små som vi gir bort i anledning ombruksuka. Her er det mulighet for å finne langrennsski, slalåmski, snowboard, kjelker, staver, langrennstøvler, slalåmstøvler, snowboardstøvler eller skøyter. Vi har utstyr for både barn og voksne, men begrensede og varierende mengder innenfor de ulike kategoriene.

Skiforeningen står klare til å gi råd om hvilket utstyr du bør velge for å få en best mulig vinteropplevelse, samt råd om hvordan du vedlikeholder utstyret. Det vil også være mulighet for å bli bedre kjent med BUA-ordningen, en gratis utlånstjeneste innen sport og friluftsliv rettet mot barn og unge.

På grunn av begrensede mengder med vintersportsutstyr vil det settes en begrensning på maks et par ski eller annet utstyr, med eventuelt tilbehør som staver og støvler, per besøkende. Markedet varer til det er tomt for utstyr å dele ut. Har du allerede støvler, så ta gjerne disse med for å sjekke at de passer til bindingene!

Det blir servering av solbærtoddy og kaffe i køen til de som har med egen kopp! Så husk kopp, og kle deg godt, da det kan bli litt venting.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Bymiljøetaten - Renovasjonsetaten - Skiforeningen - ByKuben - BUA

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider