Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 5. april 2019
Seminar

Levende Oslofjord?

Bading i Oslofjorden
Foto: Clare Keogh/Europakommisjonen
Avsluttet
  • Tirsdag 23. april 2019
    Kl. 17:00 - 18:30

  • Deichman Hovedbiblioteket, Arne Garborgs plass 4

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Clare Keogh/Europakommisjonen
Vi osloboere lever tett på vannet, men hvor mye vet vi egentlig om fjorden vår? Lær mer på seminar om Oslofjorden på hovedbiblioteket.

Debatten om norske fjorder har rast i vinter. Også Oslofjorden har vært i nyhetene med meldinger om uforklarlig torskedød. Vi osloboere lever tett på vannet, men hvor mye vet vi egentlig om fjorden vår?

Denne ettermiddagen inviterer Deichman deg til å bli litt klokere, når vi dykker under overflaten sammen med to fagpersoner som har et sterkt forhold til Oslofjorden og livet som rører seg der: En marinbiolog og en landskapsarkitekt. Sammen ser vi nærmere på fjordens tilstand og livsbetingelsene i den urbane fjæra - for mennesker, dyr og planteliv. Hvordan står det egentlig til med Oslofjorden? Og hvordan kan vi legge til rette for en levende og bærekraftig fjord?

Hvis du er nysgjerrig på fremtidens sjømat eller bare sulten etter jobb, serverer vi varm suppe fra kl. 16.00. Du får også smaksprøver av viltvoksende, håndhøstet tang fra Nord-Atlanterhavet, alt tilberedt av The Northern Company,

I samtale møter vi Elin T. Sørensen og Eli Rinde, ledet av Per Anders Todal.

Arrangementet er støttet av Fritt ord.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Deichman Hovedbiblioteket

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider