Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 2. mai 2019
Workshop

Lag roboter av avfall

Dinosaur laget av oppryddet plast
Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Avsluttet
Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Ubrukelig avfall kan bli en Star Wars-inspirerte robot. Ta med barna på workshopen hvor de lærer gjenbruk av avfallet på en kreativ og miljøvennlig måte.


Ved å bruke plastavfall (flasker, poser, kopper osv.) vil barna kunne skape fantasifulle figurer og leker som de kan ta med seg hjem. Workshopen gir en perfekt mulighet til å øke bevisstheten om det avfallet vi produserer, og hvordan vi resirkulerer eller bruker det igjen.

Før workshopen inviteres barn mellom to og tolv år til en spennende interaktiv forestilling inspirert av naturens endring via årstidene. Forestillingen utforsker tema som omsorg for miljøet og respekt for andre kulturer. Et interaktivt spill som fremmer budskapet om gjenvinning og redusering av globale utslipp. Dere vil også bli kjent med Zero Waste-ideen og motta praktiske hendige brosjyrer med viktige regler for et bærekraftig liv dere kan følge selv.

Gjennom hele arrangementet kan dere utforske en sansesti. Barn helt ned i to-års alderen kan oppleve en sti som er rik på stimulanser: forskjellige teksturer, former, farger og naturlige elementer. Stien vil bli konstruert på en måte som lar dem oppdage hvordan ulike elementer føles under hender og føtter.

Arrangementet er en del av prosjektet Årstider for økologi for barn mellom to og tolv år. Prosjektet inkluderer fire workshops og interaktive forestillinger inspirert av endringer i årets sesonger.

Arrangører

International Art Scene

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider