Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 12. juni 2019
Workshop

Lag din egen blomstereng!

Blomstereng
Foto: Truong Pham
Avsluttet
  • Onsdag 19. juni 2019
    Kl. 17:00 - 20:00

  • Botanisk hage, Naturhistorisk museum

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Truong Pham
Har du drømt om å lage din egen blomstereng? Norsk botanisk forening inviterer til en dag der du kan lære alt det du trenger å vite for å få det til.

På samlingen vil du lære hvordan du kan lage din egen blomstrende oase, enten det er i blomsterkassa, i hagen eller langs veikanten der du bor.

Det vil foregå blomstervandringer på Botanisk Hages egen slåttemark, lansering av hefte om solitære bier, Blomsten og Bien quiz, stands, foredrag, bievandringer og mye mer.

Kunnskapen kan også være relevant for bedrifter som vil være med på redningsaksjon for villblomster og pollinerende insekter.

Blomsterenger er vakre og fargerike, men også en oase for sommerfugler, villbier og hagefugler. I dag er mesteparten av blomsterengene, som var beite- og slåttemarker, forsvunnet fra Oslo, noe som påvirker byens biomangfold. Du kan bli med på å snu situasjonen!

Har du lyst å lære mer om villblomster i Oslo? Norsk Botanisk Forening inviterer deg med på turer og kurs. foreningen er for alle som vil lære mer om ville planter i Norge. Mer informasjon finnes her.

Arrangører

Norsk botanisk forening - Naturhistorisk Museum - Bymiljøetaten i Oslo Kommune

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider