• Forsiden
  • KuttMatsvinn – kunsten å ikke kaste mat
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 10. mai 2019
Seminar

KuttMatsvinn – kunsten å ikke kaste mat

Foto: Kjersti Kanestrøm "Dronningen" Lie
Avsluttet
  • Torsdag 23. mai 2019
    Kl. 16:00 - 18:00

  • Deichman Grünerløkka

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Kjersti Kanestrøm "Dronningen" Lie
Oslo kommune inviterer til en temakveld om matsvinn.

Velkommen til servering av overskuddsmat på Deichman Grünerløkka (første til mølla), og foredrag med Thomas Horne, forfatter av boken «Kunsten å ikke kaste mat».

Erik Vold fra Matvett forteller om KuttMatsvinn-prosjektet som er rettet mot serveringsbransjen, som Oslo kommune også er med i, og fagrådgiver i bærekraftig mat, Lars Magnus Ottersen, stiller fra Bymiljøetaten.

I tillegg vil Food Studio gi deg en intro til hvordan du selv kan arrangere et overskuddsbord.

Arrangementet er åpent for alle og del av kommunens satsing på å redusere matsvinnet.

Arrangører

Matvett - Ta vare på maten - Bymiljøetaten

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider