Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Kurs

Kurs: Lag bærekraftig mat

To personer lager en sunn matrett i en kjele.
Foto: Espen S. Seierstad / Debio Norge
Avsluttet
  • Onsdag 25. september 2019

  • Kongsgården Gartneri

  • Pris kommer

Foto: Espen S. Seierstad / Debio Norge
Matvalget inviterer til inspirasjonskurs for kokker, kjøkkenfolk og matansvarlige som ønsker å servere mer bærekraftige måltider.

Serverer du mat til andre, og bryr deg om dyra, naturen og maten vi spiser? Da passer denne dagen for deg. Bli med på en sanselig inspirasjonsdag ute på landet midt i Oslogryta!

Oppmøte på Gartneriet på Bygdø Kongsgård, der er det både blir mulighet for å høste og å tilberede mat, samt få erfaring og inspirasjon knyttet til økologi og bærekraft.

Matvalget tilbyr praktisk kjøkkenveiledning til virksomheter som vil servere bærekraftige måltider til andre. En tallerken med mat kan være akkurat det bindeleddet folk trenger for å forstå verdien av et godt landbruk, av god dyrevelferd og sunn havforvaltning. Ingenting overbeviser så mye som et godt måltid!

Arrangører

DebioInfo - Matvalget

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider