• Forsiden
  • Klimautstilling på Nobels Fredssenter
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 12. april 2019
Utstilling

Klimautstilling på Nobels Fredssenter

Foto: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
Avsluttet
  • april 2019

  • Nobels Fredssenter

    Se kartvisning
  • Voksne 120, barn gratis

Foto: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
Nobels Fredssenter inviterer til en utstilling som handler om klima, naturen og oss mennesker. Her kan hele familien dele sine tanker om klimakrisen og bli inspirert til å gjøre endringer i sitt eget liv.

Utstillingen står fra 5. april 2019 til 19. januar 2020.

KlimaLAB er en utstilling om klimakrisen og hva vi alle kan gjøre for å hjelpe kloden vår. Den består av store kunstinstallasjoner man kan ta på og gå inn i, og utstillingsrommet blir fylt med planter og trær.

I en egen del av utstillingen blir publikum oppfordret til å fortelle hva de mener er viktig for å bremse klimaendringene, og deres tanker skal være med å forme utstillingen. Alle som besøker KlimaLab kan ta med seg en utfordring hjem. Kanskje skal familien spise mindre kjøtt, fly mindre eller kjøre mindre bil? Barna kan bli familiens KlimaBoss og passe på at utfordringen følges opp hjemme.

Nobels Fredssenter satsing på klima i 2019 er inspirert av fredsprisens grunnlegger Alfred Nobel og hans idé om å handle til «menneskehetens største nytte», og av fredsprisvinnerne Wangari Maathai, Al Gore og FNs klimapanel. De har vist at det å arbeide for å bremse klimaendringene også er å arbeide for fred.

Lørdag 4. mai inviterer Nobels Fredssenter til offisiell åpning av utstillingen, med et stort familiearrangement.

Arrangører

Nobels Fredssenter

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider