Hva skal vi spise i framtiden og hvorfor? | Oslo europeisk miljøhovedstad 2019
  • Forsiden
  • Hva skal vi spise i framtiden og hvorfor?
Publisert: 20.09.2018 - Kl. 13.17
Seminar

Hva skal vi spise i framtiden og hvorfor?

To kokker gjør klart salater til servering på bord utendørs
Foto:
  • 26. september 2019
    Kl. 18.00 - 21.00

  • Sted kommer senere

  • Gratis

Bli med på debatt hvor aktuelle stemmer innen mat, miljø og jordbruk møtes for å diskutere fremtidenes spisevaner.

Hvordan skal vi møte framtidens matutfordringer gjennom et økologisk perspektiv? Hva er bærekraftig mat og hva vil det faktisk si å skulle følge en bærekraftig, økologisk meny i dagens Norge? Hvilke utfordringer står vi ovenfor, og hvilke tiltak kan hver og en av oss gjøre for å bidra?

Bli med på debattmøte og se om dere klare å finne svaret på noen av disse spørsmålene og mange flere.

Seminaret er en del av ØKOUKA 2019.

Arrangører

Økologisk Norge

Personvern - Oslo kommunes nettsider