• Forsiden
  • Grow Session: Frokostforedrag med Anne Cecilie Rinde
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 30. juli 2019
Seminar

Grow Session: Frokostforedrag med Anne Cecilie Rinde

Foto: Vera & William
Avsluttet
  • Torsdag 19. september 2019
    Kl. 08:30 - 09:30

  • Clarion Hotel The Hub

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Vera & William
Bli med på en grønn start på dagen med smaksprøver fra takåkeren og aktuelle foredrag rundt det å ha en bærekraftig livsstil.

Polyester, ull, Tencel, eller økologisk bomull. Hva har disse tekstilene med natur, miljø og klima å gjøre? Spiller det noen rolle hva våre klær er laget av? Hvordan de lages og hvor de kommer fra? Og hva betyr egentlig «bærekraftig mote» og sirkulær design?

Bli med på en reise inn i tekstilenes verden og finn ut hvordan man ganske enkelt kan forvandle garderoben til å bli litt mer bærekraftig - uten at det koster skjorta! Her avkles noen myter og gammel kunnskap vekkes til live. På denne måten ønsker vi å inspirere til et mer bevisst klesforbruk i en travel hverdag.

Foredragsholder denne gangen er Anne Cecilie Rinde bak klesmerket Vera & William.

Om Grow sessions:

Bli med på en grønn start på dagen med smaksprøver fra takåkeren og aktuelle foredrag rundt det å ha en bærekraftig livsstil. Du ønskes velkommen til å lære noe nytt, få inspirasjon og refleksjoner rundt bærekraftig livsstil gjennom fire GrowSessions på Clarion Hotel The Hub i Milljøhovedstadsåret. De er gratis og åpne for alle.

Arrangører

Clarion Hotel The Hub

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider