• Forsiden
  • Grow Session: Frokostforedrag med Anne Beate Hovind
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 7. mai 2019
Seminar

Grow Session: Frokostforedrag med Anne Beate Hovind

Illustrasjon av den kommende takåkeren på Clarion Hotel The Hub
Illustrasjon Clarion Hotel The Hub
Avsluttet
Illustrasjon Clarion Hotel The Hub
Bli med på en grønn start på dagen med smaksprøver fra takåkeren og aktuelle bærekraftige foredag

Denne morgenen inviterer Clarion The Hub til frokostforedrag med Anne Beate Hovind, styreleder i stiftelsen Framtidsbiblioteket og Prosjektleder Kunst i Bjørvika Utvikling

Anne Beate snakke om Cathedral Thinking blant annet gjennom prosjektet "Future Library". Ideén om Cathedral Thinking kommer fra Middelalderen da arkitekter startet å bygge store katedraler vel vitende om at de aldri kom til å se det ferdige resultatet. Det er et skifte av fokus fra en selv og sitt eget gode, til hva som er best for både samfunnet og fremtiden. Det handler om at en generasjon starter noe som neste generasjoner ferdigstiller. Vi gleder oss til å høre mer om dette og hvorfor Cathedral Thinking er så viktig!


Om Grow sessions:

Bli med på en grønn start på dagen med smaksprøver fra takåkeren og aktuelle foredrag rundt det å ha en bærekraftig livsstil. Du ønskes velkommen til å lære noe nytt, få inspirasjon og refleksjoner rundt bærekraftig livsstil gjennom fire Grow Sessions på Clarion Hotel The Hub i Milljøhovedstadsåret. De er gratis og åpne for alle.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Clarion Hotel The Hub

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider