• Forsiden
  • Grønne arbeidsplasser og samfunnseffekt
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Konferanse

Grønne arbeidsplasser og samfunnseffekt

Bilde av Kompass&Co sin falafel-truck på Øyafestivalen
Foto: Sebastian Bjerkvik
Avsluttet
  • Torsdag 14. mars 2019
    Kl. 09:00 - 11:30

  • Sentralen

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Sebastian Bjerkvik
På denne inkluderingsdagen vil du få kunnskap og konkrete eksempler på hvordan sosialentreprenører skaper morgendagens grønne og inkluderende arbeidsplasser

Denne dagen vil Kompass & Co i samarbeid med SoCentral presentere hvordan de gir arbeidsplasser og mestringsarenaer til utsatt ungdom med hovedfokus på sirkulærøkonomi. Det blir presentasjoner av hvordan arbeidet med ungdommer foregår og konkrete eksempler på hvordan miljøfokus benyttes i utviklingen av ulike produkter og tjenester.

Kompass & Co jobber helhetlig med å bygge opp kompetanse og samfunnsansvar blant ungdommer gjennom deres ungdomsprogram.

Dagen vil være innholdsrik med praktiske eksempler, inkluderende dialog og workshop hvor deltagerne får oppleve noen av de verktøyene som benyttes i det konstruktive arbeidet med å bygge opp aktive samfunnsaktører.

Når dagen er slutt inviteres du til en gratis lunsj. Lunsjen lages selvsagt av KompassMat med bruk av overskuddsmat. Det blir også innslag fra andre sosialentreprenører som har inkludering og miljøfokus i sitt arbeid.

Arrangører

SoCentral - Kompass & Co

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider