Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 27. mars 2019
Seminar

Grønn studiesirkel

Foto: Creative Commons
Avsluttet
  • Torsdag 6. juni 2019
    Kl. 17:00 - 18:30

  • Deichman hovedbibliotek

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Creative Commons
Er du forvirret over alt pratet om klima og miljø? Bli med på en uformell studiesirkel til ettertanke og inspirasjon for videre lesning, og dypdykk i tema som tas opp.

Dette er et tilbud for deg som er nysgjerrig og interessert, men ikke nødvendigvis så kjent med spørsmålene. Det er ingen krav til forkunnskap med andre ord – inngangene til temaene er tenkt å være lett forståelige, her er vi alle "dummies".

Deichman inviterer en kyndig gjest som holder en kort innledning ut fra et gitt tema. Det kan være en forfatter, en forsker eller en annen fagperson. Etterpå snakker vi og innlederen sammen om alt det vi lurer på og mener om temaet.

Tips om aktuelle tekster du kan lese hvis du vil, får du tilsendt når du melder deg på. Påmelding til: deichman.litteratur@deb.oslo.kommune.no

Studieplan 6. juni:

Grønn lykke: Noen mener at det ligger en egen glede i å vite hvor produkter kommer fra, leve miljøvennlig og enkelt og å kjøpe mindre. Er dette romantiske forestillinger fra rike byboere?

Eller er det mulig å bli glad av å forurense mindre? Hvis ja, hvor går grensen mellom å føle grønn lykke og å bare føle seg fattig og gnien?

Dette er den tredje av tre studiesirkler i 2019. De andre to handlet om "det grønne skiftet" og grønn økonomi.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Deichman hovedbibliotek

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider