Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 27. mars 2019
Seminar

Grønn studiesirkel

Foto: Creative Commons
Avsluttet
  • Torsdag 4. april 2019
    Kl. 17:00 - 18:30

  • Deichman hovedbibliotek

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Creative Commons
Er du forvirret over alt pratet om klima og miljø? Bli med på en uformell studiesirkel til ettertanke og inspirasjon for videre lesning, og dypdykk i tema som tas opp.

Dette er et tilbud for deg som er nysgjerrig og interessert, men ikke nødvendigvis så kjent med spørsmålene. Det er ingen krav til forkunnskap med andre ord – inngangene til temaene er tenkt å være lett forståelige, her er vi alle "dummies".

Deichman inviterer en kyndig gjest som holder en kort innledning ut fra et gitt tema. Det kan være en forfatter, en forsker eller en annen fagperson. Etterpå snakker vi og innlederen sammen om alt det vi lurer på og mener om temaet.

Tips om aktuelle tekster du kan lese hvis du vil, får du tilsendt når du melder deg på. Påmelding til: deichman.litteratur@deb.oslo.kommune.no

Studieplan 4. april:

Det grønne skiftet: Oslo har blitt miljøhovedstad, og det går knapt en dag uten at klimaendringer debatteres og «det grønne skiftet» blir nevnt. Begrepet ble kåret til årets nyord i 2015. Men hva betyr det egentlig? Og legger vi vanlige folk, politikere og forskere ulike ting i det?

Senere studiesirkler

Grønn studiesirkel arrangeres også 2. mai (med tema grønn økonomi) og 6. juni (med tema grønn lykke).

Arrangmentet finnes også på Facebook.

Arrangører

Deichman hovedbibliotek

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider