• Forsiden
  • Grønn nabolagskafé: Fermentering av høstens grønnsaker
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 28. februar 2019
Dugnad

Grønn nabolagskafé: Fermentering av høstens grønnsaker

Foto: Vålerenga Bydelshus
Avsluttet
  • Tirsdag 24. september 2019
    Kl. 19:00 - 21:30

  • Vålerenga bydelshus

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Vålerenga Bydelshus
Vi gjør som forfedrene våre gjorde: fermenterer noen av høstens gode grønnsaker for bruk ut over høsten og vinteren.

Fermentert mat inneholder gode melkesyrebakterier og enzymer med gunstig effekt på kroppen vår, styrker bakteriefloraen i tarmen, bedrer fordøyelsen,demper eventuelle betennelser - og så smaker fermentert mat både friskt og godt!

Vi demonstrerer noen eksempler på fermenterte grønnsaker. Hver enkelt deltaker får laget en eller to innlegginger etter eget ønske. Workshopleder er Anne Siri Brandrud.

Påmelding senest 17. september til Kirsten Paaby, paaby.kirsten@gmail.com

Om Nabolagskafé på Vålerenga

Vålerenga bydelshus vil i samarbeid med andre organisasjoner og grupper ”sette Vålerenga på kartet” – og som nabolag vise frem deres bidrag til en grønn og bærekraftig by.

Bydelshusets 30-årige historie skriver seg inn i en større fortelling om betydningen av folkelig mobilisering, stedsidentitet og tilhørighet. Huset har siden starten vært drevet utelukkende på frivillig basis. Det har dannet grunnlag for vennskap og nettverk på tvers av generasjoner og det ble en arena for å lære, å bli kjent og oppleve tilhørighet. Disse erfaringer vil ligge til grunn for driften av nabolagskafeene.

Huset rommer et stort koselig møtelokale i første etasje hvor nabolagskafeene vil bli holdt.

Du finner Grønne nabolagskafeer på Facebook.

Arrangører

Vålerenga bydelshus

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider