Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 15. november 2019
Seminar

Fremtidens havteknologi

Foto: Rikke Hegge Jørgensen
Avsluttet
Foto: Rikke Hegge Jørgensen
Eksklusiv førpremiere for studenter og nyutdannede: Katapult Ocean lanserer runde to av sitt akseleratorprogram og viser frem de tolv start-upene som de neste tre månedene skal jobbe med å løse bærekraftsutfordringer i havet i Oslo.

Alle studenter med en interesse for teknologi, hav og bærekraft er velkomne til denne eksklusive sniktitten på selskapene. Hva jobber de med og hvordan skal de redde havet med teknologi?

Går du med en gründerspire i magen er dette en fantastisk mulighet til lære hvordan disse gründerne jobber.

Katapult Ocean er en tidlig-fase-investor som gjennom et tre måneder langt akseleratorprogram jobber med noen av de beste havgünderne i verden for å fremme bærekraftige teknologiløsninger for havnæringene og havet. Hittil i år har Katapult Ocean jobbet med elleve norske og internasjonale start-ups som alle er dedikert til å løse FNs bærekraftsmål med teknologi og innovasjon. Selskapene som blir presentert på dette arrangementet skal de neste tolv ukene jobbe med vekst, teknologi og bærekraft.

Agenda:

  • Velkommen av Tekna
  • Fremtidens havteknologi – et hav av muligheter /v Maren Hjorth Bauer, CEO og co-founder Katapult Ocean
  • Presentasjon av de utvalgte start-upene
  • Mingling med lett servering

Velkommen til en ettermiddag for deg som har en interesse for hav og teknologi, og er nysgjerrig på hvilke muligheter som ligger i havet.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Tekna - Katapult Ocean

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider