Konferanse

Evolve Arena

Illustrasjonsbilde av utstillingslokale med en bil og store lysende kulisser.
Foto: Evolve Arena
  • desember 2019

  • Norges Varemesse

  • Pris kommer senere

Foto: Evolve Arena
Bli med på en av Norges viktigste møteplasser for bærekraftig innovasjon og teknologi.

Byene er i endring. Vi snakker stadig oftere om selvgående busser, droner og bilfrie områder. Det dukker opp elsykler, bilkollektiv og urbant landbruk. Resirkulering i alle mulige former har blitt dagligdags. Befolkningen i byene vokser. Det bygges nye bydeler der byggene ikke bare er bygg, men også bidrar med energi, er miljøvennlige og ikke minst bidrar til bokvalitet. Vi står midt i en urban evolusjon.

Da vi tidligere forbant smarte byer med digital infrastruktur, handler morgendagens smarte byer om mye mer enn dette. Disse byene kobler sammen innbyggere, det offentlige og næringslivet i et økosystem. Målet med dette er å skape bedre byer å bo i, og der næringslivet har gode vilkår for vekst. Nøkkelen for å lykkes med å skape fremtidens smarte byer er samarbeid og kompetanse.

På Evolve Arena får du innsikt, forretningsmuligheter og nettverk. Du blir vist veien for omstilling av byen med utgangspunkt i menneskene som lever der. Du blir tatt med inn i de muligheter som ligger innenfor mobilitet og byplanlegging.

På Norges Varemesse blir det to dager med konferanser i verdensklasse, Future City Expo, der aktører viser morgendagens løsninger. Gjennom arrangementer og aktiviteter for deltakere og publikum blir det en arena for inspirasjon der vi kobler sammen bedrifter, det offentlige, akademia og investorer.

Arrangementet finnes også på Evolve Arenas nettside.


Arrangører

Norges Varemesse

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider