• Forsiden
  • European Youth Parliament om urban bærekraft
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. juli 2019
Konferanse

European Youth Parliament om urban bærekraft

Foto: Marthe Wedøe/EYP Norge
Avsluttet
  • 10.-13. september 2019

  • Flere steder

  • Se arrangørens nettside

Foto: Marthe Wedøe/EYP Norge
Under temaet “Urban Sustainability - Finding future solutions in our current surroundings” samles deltakere fra hele Europa til tre dager fylt med samarbeid og diskusjon om aktuelle problemstillinger.

European Youth Parliament (EYP) er en internasjonal frivillig organisasjon drevet av og for ungdommer med 40 medlemsland i Europa. Som et politisk uavhengig utdanningsprosjekt samler EYP årlig over 3000 deltakere på sesjoner rundt om i Europa.

Årets nasjonalsesjon avholdes i Oslo og årets tema er “Urban Sustainability - Finding future solutions in our current surroundings”.

Sesjonene er basert på en parlamentarisk modell der ungdommene som deltar deles inn i komitéer basert på et debattema, hvor de sammen skal produsere en resolusjon som skal debatteres i plenum og voteres over i en generalforsamling.

European Youth Parliament samarbeider med Innogy Foundation for Energy and Society om et prosjekt kalt "Power Shifts – Reflecting Europe’s Energy”. Dette prosjektets hovedfokus er å fostre diskusjon blant ungdom om fremtiden til Europas energiproduksjon- og forbruk med fokus på innovasjon og bærekraft.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

European Youth Parliament Norway

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider