Festival

Midgardsfest på Stovner

Bilde av fire barn som sanker epler
Foto: Åsmund Gylder
  • Tirsdag 24. september 2019
    Kl. 10:00 - 20:00

  • Nedre Fossum Gård

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Åsmund Gylder
Denne dagen er det Norges offisielle epledag og dette skal feires med en hel dag med kuturfestival på Nedre Fossum Gård i Stovner bydel.

Epleprosjektet Líf laga og Foreningen One People står bak initiativet og samarbeider med en rekke aktører for å gjøre denne dagen til en storslått feiring av eplet, samarbeid og fellesskap!

Det vil bli eplepressing, underholdning, talentkonkurranse, film, mulighet til å levere epler til Líf laga, leker for barna, mat, utstilling, teater og mye mer. Festivalen har et gjennomgåene grønt fokus.

Om navnet Midgardsfest:

Midgardsfest er feiringen av fellesskapet på tvers av religioner og kulturer. Navnet “Midgardsfest” er inspirert av det Norrøne Midgard - Midgard var stedet der mennesker bodde og møttes. Med Midgardsfest ønsker vi å skape et møtepunkt for alle kulturer, religioner og livssyn representert i Norge. Vi ønsker å bruke norsk kulturhistorie som bakteppe når vi i fellesskap er med på å forme fremtiden. Midgardsfest skal bidra til bevissthet om eget kulturelt og religiøst ståsted, og være et virkemiddel for å styrke håndtering av forskjeller mellom kulturer, forskjellig tro og livssyn.

Målet med Midgardsfest er å skape et møtepunktet for alle kulturene i Norge med utgangspunkt i Bydel Stovner.

Arrangementet er basert på frivillige krefter i nærmiljøet og det er primært ungdom som drifter festivalen.

Arrangementet finnes også på Facebook.

Arrangører

Líf laga

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider