Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 11. februar 2019
Konferanse

Energismarte bygg 2019

Dronning Euphemias gate sett ovenifra
Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Avsluttet
Foto: Didrick Stenersen / VisitOSLO
Norske bygg er blant de mest klimavennlige verden, men energiforbruket er fortsatt høyt. Kan digitaliseringen hjelpe oss til mer energismarte bygg?

Hvordan påvirkes bygg- og eiendomsnæringen av den digitale utviklingen? Hvordan realiseres energismarte og digitale bygg i samarbeid med entreprenører og leverandører? Hva er digitale bygg? Dette er noen av temaene som skal diskuteres på konferansen.

På konferansen vil man høre fra ambisiøse byggherrer som konkurrerer om å bygge de smarteste byggene, men også om rammebetingelser og virkemidler med innledere fra Enova, Norwegian Green Building Council (NGBC) og Norsk vassdrags-og energidirektorat (NVE).

Bente Hoff fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) skal snakke om IT- og Cybersikkerhet. Hun vil ta for seg ansvaret som ligger hos leverandører og installatører når vi får flere digitale løsninger.

Flere konkrete eksempler på smarte og energieffektive bygg og løsninger vil bli presentert. Belysning blir også et sentralt tema.

På dag to blir det parallelle seminarer som går litt i dybden på energieffektivisering og nye energiløsninger som blant annet sol, lading og elbillading. I tillegg blir en helt ny energikalkulator presentert.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Arrangører

Elektroforeningen - Nelfo

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider