Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 25. februar 2019
Seminar

Energiseminaret

Bilde av høytspentledninger med blå himmel bak
Foto: Knut Werner Alsen, NLH
Avsluttet
  • 1.-2. mars 2019
    Kl. 08:00

  • Studentsamfunnet i Ås

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Knut Werner Alsen, NLH
Energiseminaret skal gjennom et to-dagers seminar inspirere deltakere til å tenke nytt innenfor energisektoren, og bli med å gjøre en forskjell for en bærekraftig fremtid.

Energiseminaret er et to-dagers seminar som tar for seg teknologiske, samfunnsmessige, økonomiske, innovative og politiske aspekter innen energi, med vekt på fornybar energi.

Seminaret arrangeres årlig av studenter ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har som mål å være et samlingssted for alle som har en interesse for energi, klima og utvikling.

Tema for Energiseminaret 2019 er ‘Fossilfri velstand’. Høy velstand er knyttet til et høyt energiforbruk, og det forventes at vi vil trenge mer energi i fremtiden. Sikker tilgang på energi er en forutsetning for økonomisk vekst og velstandsutvikling, men det byr på konflikt med klima- og miljøutfordringer.

Til seminaret kommer mange spennende og energiske foredragsholdere, blant annet Kristin Halvorsen, som vil dele sine kunnskaper og engasjere til bærekraftige tiltak.

Arrangører

Energiseminaret

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider