Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Tur

Elvelangs i fakkellys 2019

Mann sjonglerer med fakler under Elvelangs
Foto: Helene Fjell
Avsluttet
  • Torsdag 26. september 2019
    Kl. 20:00 - 23:00

  • Akerselva

  • Gratis

Foto: Helene Fjell
I 2019 arrangeres Elvelangs for 20. gang! Bli med når turveibelysningen slukkes og erstattes av over 4000 fakler og over 100 kulturinnslag langs Akerselva, fra Brekkedammen til Vaterland.

Langs den åtte kilometer lange løypa langs Akerselva kan publikum oppleve blant annet musikk, dans og installasjoner, både fra profesjonelle og amatører. De siste årene har rundt 40 000 Oslofolk deltatt og dette gjør arrangementet til en av Oslos største kulturbegivenheter!

Alle som ønsker, både institusjoner, privatpersoner og frivillig kulturliv kan melde seg på med innslag, som fordeles og plasseres av arrangørene.

Arrangementet er gratis og åpnes tradisjonelt av Oslos ordfører. Arrangementskomiteen består av en representant fra hver av de fire bydelene langs Akerselva, og gjennomføres med stor hjelp fra frivillige.

Akerselva er Oslos viktigste blågrønne korridor og et rekreasjonsområde for Oslos befolkning, men også hjem for et stort antall arter - planter, fugler, dyr, insekter og fisk. Elvelangs er i tillegg til å være en kulturell opplevelse, også en feiring av Oslos unike natur!

Arrangører

Oslo kommune ved bydelene Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo

Flere arrangementer



Personvern - Oslo kommunes nettsider