• Forsiden
  • Ekstremkino på SALT: Førpremiere av Kvinne på krigsstien
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 15. februar 2019
Filmvisning

Ekstremkino på SALT: Førpremiere av Kvinne på krigsstien

Foto: Arthaus
Avsluttet
Foto: Arthaus
Bli med på ekstremkino på SALT med visning av Nordisk råds filmpris-vinner og Islands Oscar-kandidat «Kvinne på krigsstien» av Benedikt Erlingsson.

Velkommen til ekstremkino på en av vinterens kaldeste dager! På lerretet viser Arthaus Nordisk råds filmpris-vinner og Islands Oscar-kandidat «Kvinne på krigsstien» av Benedikt Erlingsson.

Det vil bli en helt unik opplevelse som er tett på både vær, vind og havet. Det skal fyres opp i alle båltønner vi kommer over og det serveres noe rykende varmt i alle kopper og krus. Det anbefales alle å ta på seg det varmeste de eier og kanskje til og med ta med en sovepose. Sola går ned tidlig og derfor starter vi også visningen tidlig, klokken 17:00.

Om filmen:

En islandsk feelgood-film om en kvinnes kamp mot monstermastene!

Halla (Halldóra Geirharðsdóttir) erklærer krig mot aluminiumsindustrien. Til vanlig er hun en ydmyk kordirigent, men bak fasaden lever hun et dobbeltliv som brennende engasjert, buespennende miljøaktivist. Egenhendig iverksetter hun spektakulære aksjoner for å få bukt med monstermastene en gang for alle – Halla er beredt på å risikere alt for å beskytte de islandske viddene!

Arrangører

Arthaus - SALT Art&Music - Islands Ambassade i Oslo - Naturvernforbundet

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider