Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 14. mai 2019
Festival

Earthpreneurs 2019 (EN)

En gjeng med ungdommer fra ulike land som deltar på konferanse
Foto: Vilde Bang Foss
Avsluttet
Foto: Vilde Bang Foss
Young Sustainable Impact feirer Oslos bærekraft og entreprenørskap og du er invitert! Med spennende startups, aktivitetsrom, leker, mat og musikk etterfulgt av en etterfest, blir dette et arrangement du sent vil glemme.

Young Sustainable Impact ble startet av ungdom i Oslo som en respons til Pariskonferansen (COP21) i 2015 hvor hele verden ble enige om 17 bærekraftsmål. Med troen på at at innovasjon og entreprenørskap kan løse mange av utfordringene verden står ovenfor, er de unge drivkraften i samarbeid med de erfarne og etablerte.

I 2017 fikk Young Sustainable Impact fikk 10 029 søkere fra 170 land til 25 plasser i innovasjonsprogrammet YSI Global. Det ble da naturlig å involvere de resterende søkerne for å skape en plattform sammen. Ordet earthpreneurs oppstod på dette tidspunktet. En earthpreneur har som formål å gjøre bærekraft til hverdagskost eller business as usual.

Det handler ikke om kun det sosiale eller det grønne – det handler om å forsøke å forstå kompleksiteten i å drive en bedrift bærekraftig og integrere dette i kjernevirksomheten. Earthpreneurs er en global sammenkomst for å nå bærekraftsmålene hvor folk fra hele verden løser utfordringer eller tenker frem nye ideer lokalt. Det handler om å kombinere entreprenørskap og bærekraft verden over.

Arrangører

Young Sustainable Impact

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider