Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 31. januar 2019
Konferanse

Det Norske Byggemøtet 2019

Jan Tore Sanner på talerstolen på Det Norske Byggemøte
Foto: Vegard Breie/Bygg Reis Deg AS
Avsluttet
  • Onsdag 16. oktober 2019
    Kl. 10:00 - 16:00

  • Norges Varemesse, Lillestrøm

  • Pris kommer

Foto: Vegard Breie/Bygg Reis Deg AS
Det Norske Byggemøtet er en møteplass for ledere i byggenæringen. Målet for møtet er å motivere deg som leder i byggenæringen til å utvikle nye produkter og arbeidsmetoder som bidrar til en mer bærekraftig byggenæring.

Det Norske Byggemøtet ønsker å bidra med ny kunnskap, nye løsninger og fremtidsvisjoner for en næring som har et stort potensial til å påvirke det grønne skifte. Gode valg innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling bidrar til en bedre hverdag for befolkningen og en mer bærekraftig fremtid.

Arrangementene under konferansen vil gi deltagerne innsikt i hvordan man kan utvikle nye og eksisterende bygg- og boliger til det beste for brukere og eiere.

Det Norske Byggemøtet er en møteplass for ledere i kommuner, organisasjoner og bedrifter som jobber innen byggenæringen.

Felles for alle er at dere ønsker økt samarbeid på tvers av bransjene for å utvikle bedre byggeprosesser, økt produktivitet, mer bærekraftige bygg- og byggeprosesser og dermed styrket konkurransekraft innen bygg, anlegg og eiendomsnæringen.


Arrangører

Bygg Reis Deg AS

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider