Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 13. juni 2019
Konferanse

Bislettkonferansen

Fasaden av Bislett stadion
Foto: Tord Baklund / VisitOSLO
Avsluttet
  • Torsdag 13. juni 2019
    Kl. 14:00 - 16:15

  • Radisson BLU Plaza Hotel

    Se kartvisning
  • Pris kommer

Foto: Tord Baklund / VisitOSLO
Oslo Bislett Games har tatt grønne grep om sitt arrangement og arrangerer Bislettkonferansen i tilknytning til stevnet for å dele sin kompetanse.

Under Bislettkonferansen kan du delta på workshops og nettverksmøter med eksperter på grønne arrangement, som vil dele sine erfaringer.

Med deltakere fra 47 nasjoner og TV-sendinger i over 160 land, er det svært mange øyne som rettes mot Norge når Oslo Bislett Games går av stabelen. De får ikke bare se fantastisk idrett, men også et arrangement som setter bærekraft i høysetet.

Konferansen arrangeres i samarbeid med miljøstiftelsen ZERO.

Utdrag fra programmet:

  • Et bærekraftig velferdssamfunn:

Del 1: Farlige forskjeller, blir klimasaken viktigere for velgerne? ved Kristin Clemet

Del 2: Juvelen i den norske modellen ved Helle Stensbak

Verdiene frihet og likhet står sterkt i Norge. Kristin Clemet peker på hvilke tiltak som bidrar til å opprettholde et samfunn med like muligheter, og hvordan farlige forskjeller kan oppstå. Samtidig stiller hun spørsmålet «Blir klimasaken viktigere for velgerne?

Helle Stensbak forklarer hvorfor hun mener lønnsdannelsen er juvelen i den norske modellen. Samtidig ser hun på hvordan oljeinntektene påvirker lønningene og hvorfor det ikke har blitt borgerkrig i landet.

  • Kunsten å oppdra en verdensmester ved Gjert Ingebrigtsen

Bli med på innsiden av galskapen og genialiteten i Team Ingebrigtsen. Gjert Ingebrigtsen er pappaen som nektet sønnene å ha kjærester, mannen som måler melkesyre hvert tiende minutt og laminerer treningskjema så det ikke kan tukles med. Samtidig har han skapt norsk friidretts største suksesshistorie, med tre sønner i den ypperste verdenseliten.

  • Spydspiss innen idrett & bærekraft ved Steinar Hoen

Bislett har de siste årene vært igjennom sitt eget grønne skifte. Hør historien om denne reisen samt resultatene det har gitt. Til slutt vil Steinar også gi en kort status på hva som virkelig er vært å følge ekstra nøye med på under Oslo Bislett Games som starter om bare noen få timer.

Arrangementet finnes også på Bislett Alliansens nettsider.

Arrangører

Bislett Alliansen

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider