• Forsiden
  • Bergans X Esmod: Redesign Saturday by night
Arrangementet er avsluttet
Oppdatert 8. oktober 2019
Workshop

Bergans X Esmod: Redesign Saturday by night

Modell som viser redesignet Bergans-jakke for en gruppe publikum
Foto: Yngvill Ofstad
Avsluttet
  • Lørdag 30. november 2019
    Kl. 18:00 - 23:00

  • Ingensteds

    Se kartvisning
  • Gratis

Foto: Yngvill Ofstad
Redesign - Repair - Reuse

Som en tur- og naturglad virksomhet, satser Bergans på grønne aktiviteter i forbindelse med den svarte fredagen. I år som i fjor setter vi fokus på redesign sammen med våre bærekraftige venner på moteskolen Esmod.

Samarbeidet går ut på at 60 designstudenter ved Esmod har redesignet 250 brukte Bergansprodukter, samlet inn gjennom Bergans’ ordinære panteordning, til nye og spennende moteplagg. Blant Bergansproduktene finner vi en stor variasjon i ulike årsmodeller av blant annet turbukser, skijakker, dunplagg, ryggsekker, telt og soveposer. Studentene har fått kyndig veiledning fra Ingird Bergtun, samt en innføring i materialkunnskap fra Bergans’ egne produktutviklere.

Målet med samarbeidet er å skape økt bevissthet og interesse for gjenbruk og redesign og samtidig utforske hva vi kan få til når ulike aktører tenker sammen og drar nytte av hverandres kunnskap.

Denne kvelden viser vi fram de ferdige redesignede produktene ved hjelp av levende modeller på Ingensteds på Grünerløkka i Oslo. Her vil en kunne oppleve redesign på nært hold og få produktene presentert av designerne selv.

Sjekk også ut vårt dag-arrangement "Bergans X Esmod Redesign Saturday by day"!

Velkommen!

Arrangementet finnes også på Facebook

Arrangører

Bergans - Esmod

Flere arrangementerPersonvern - Oslo kommunes nettsider