Engasjer deg | Oslo europeisk miljøhovedstad 2019

Engasjer deg

Ønsker du å engasjere deg for miljøet? Eller kanskje bli frivillig i nærmiljøet? På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hvordan du kan engasjere deg gjennom miljøhovedstadsåret.
Barn på Norway Cup med vester fra frivillig.no
Foto: Birgitte Heneide / Frivillighet Norge

Oslo kommune skal bruke tittelen europeisk miljøhovedstad 2019 til å løfte frem den innsatsen frivillige legger ned og få enda flere til å engasjere seg. Bli med å bidra til at Oslo blir en bedre og mer bærekraftig by!


Engasjer deg i miljøhovedstadsåret

Det finnes et mangfold av muligheter for engasjere seg gjennom miljøhovedstadsåret. Vil du hjelpe til med å ta imot mat på Matsentralen, bidra på RELOVEs syverksted for barn og unge, eller engasjere deg i urban dyrkning i en av Oslos nabolagshager. Eller kanskje gjøre som Mahmoud å ta med eldre på tur?

Hvordan kan du engasjere deg?

Sammen med våre samarbeidspartnere og frivillig.no ønsker vi å gjøre det enklere å engasjere seg. På frivillig.no ligger det ulike oppdrag, arrangementer og lokale aktiviteter som trenger frivillige gjennom miljøhovedstadsåret. Der kan du melde deg som frivillig og komme i kontakt med organisasjonene som søker frivillige.

Finn oppdrag og engasjer deg i miljøhovedstadsåret

Engasjer deg i ditt nærmiljø

Du kan engasjere deg i ditt nærmiljø gjennom en frivilligsentral. Frivilligsentralene i Oslo er lokale møteplasser i Oslo hvor enkeltmennesker, lag/foreninger og kommunen jobber sammen for å gjøre hverdagen bedre for alle. Her finner du en rekke tilbud og aktiviteter som trenger frivillige.

Finn oppdrag fra frivilligsentralene

Finn din nærmeste frivilligsentral

Les mer om frivillighet i Oslo kommune


Personvern - Oslo kommunes nettsider